De tenten

Safaritenten.nl is onderdeel van Tendi, een gespecialiseerde Nederlandse touroperator die kampeervakanties op kleinschalige campings verzorgt naar diverse landen en locaties in Europa. De ingerichte tenten zijn gemaakt van onverwoestbaar canvasdoek met een houten of stalen frame, een isolerend dubbel dak met luifel, een houten vloer met veranda en zijn van alle gemakken voorzien. Er zijn ook luxe safaritenten met eigen badkamer! De safaritent met sanitair heeft een douche, toilet en wastafel met houten wastafelmeubel.

De safaritenten zijn compleet ingericht zodat uw vakantie niet meer een halve verhuizing is. De safaritenten staan in Duitsland en Zweden. Uiteraard staan er ook safaritenten in Frankrijk en Italië o.a. in de Franse Haute Provence, de Ardèche, Lot, Dordogne, Normandië, Bretagne, Vogezen, Aude, Drôme en Cote d'Azur. In Italië kun je kiezen voor Le Marche, Toscane, aan het Gardameer, in Umbrië en op Elba.

De safaritenten van Tendi, ook wel lodges of lodgetenten genoemd, zijn ruim 35 tot 44 m2 en is voorzien van een riante buitenruimte in de vorm van een veranda met grote luifel.

In het fotoalbum staan de nodige foto's van onze tenten en de locaties.

De Safaritent

De Safaritent

De compleet ingerichte safaritent geeft het absolute gevoel van kamperen, vrijheid en rust. Back to nature, maar dan voorzien van alle gemakken van vandaag de dag; een tafel om aan te zitten, lekkere terras stoelen, een keukenunit en heerlijke bedden, voorzien van klamboes. De safaritenten hebben een ruim terras met luifel voor extra schaduw.

De Safaritent met badkamer

De Safaritent met badkamer

Naast de stoere safaritent, waarbij men gebruikt maak van de faciliteiten van de locatie, hebben wij ook luxe safaritenten met eigen badkamer. Het sanitair in de safaritent bestaat uit een ruime douche, een toilet en wastafel met opbergmeubel. De safaritenten met eigen badkamer staan o.a. op: Lac de Bonnefon, La Maison Bornat en Agriturismo Le Sorgive e Le Volpi.

De Lodgetent met badkamer

De lodgetent met badkamer en loft

Nog luxer en ruimer is onze lodgetent met badkamer en loft. Deze huurtenten zijn ruim 44m2 en hebben naast een eigen badkamer, ook 3 slaapkamers, waarvan 1 op de verdieping/loft. Deze tenten zijn dus ook zeer geschikt voor 6 personen. De lodgetent met badkamer en loft staat o.a. op Monti del Sole en Camping L' Ardechois.