Italië

Safaritent Italië

Boek je glamping vakantie naar Italië en huur een luxe safaritent met sanitair, een stoere safaritent of een lodgetent met badkamer en loft.  De glamping tenten staan in Toscane, Umbrië, Le Marche, op Elba of aan het Gardameer. Onze safaritenten en lodgetenten staan op kleine familiecampings, bij een agriturismo, een tenuta of agricamping. De luxe huurtenten zijn voorzien van opgemaakte bedden, complete keuken, gezellige living en een ruim terras. Genieten van een heerlijke glamping vakantie!

Locaties in Italië

Romita zwembad 5

Agricamping Romita

Middenin Toscane ligt Agricamping Romita, een rustig gelegen kleine camping met zwembad. De Safaritenten staan tussen de olijfbomen in glooiend terrein met prachtig uitzicht. Bezoek de lokale markten, een Chianti wijnboer of de kunststeden Florence, Siena en San Gimignano.

Lodgetent met badkamer

Monti del Sole

In Umbrië, tussen de groene heuvels ligt Monti del Sole, een kleine familie camping met fijn zwembad en kinderbad. Op een apart gedeelte staan de luxe safaritenten en lodgetenten met eigen badkamer. Er is een speeltuin en speelveldje voor kinderen en een restaurant met pizzeria en terras. Vanaf de camping kan je een bezoek brengen aan Narni, Orvieto, Spoleto en Rome.

Le Volpi zwembad kleiner

Agriturismo Le Sorgive e Le Volpi

Tussen de heuvels en met uitzicht op de wijnranken staan de luxe safaritenten met eigen badkamer. Dit op een steenworp afstand van het Gardameer. De Agriturismo gelegen op 33 hectare heeft naast de wijnranken, een zwembad, speeltuintje en een restaurant met terras. In de buurt liggen o.a. Sirmione, Mantova, Venetië en Verona.

Il Collaccio

Il Collaccio

Het is genieten in Umbrië op de terrassencamping Il Collaccio, prachtig uitzicht, 2 zwembaden en 2 aparte kleuterbaden. Er is een restaurant met terras en een winkeltje met verkoop van lokale producten. Vanaf de camping kan je uitstapjes maken naar Assisi, Perugia, Orvieto en breng vooral een bezoekje aan de Marmore watervallen.