Over ons

Safaritenten.nl is kamperen maar dan ánders. Luxe safaritenten op kleinschalige en kindvriendelijke campings in heel Europa. Safaritenten.nl is onderdeel van Tendi en op 25 mooie, rustige en bijzondere locaties in Europa hebben wij compleet ingerichte lodge tenten geplaatst. Deze safari lodge tenten zijn direct afgeleid van de tenten die door de Britse ontdekkingsreizigers werden gebruikt. Zij waren wel ver van huis maar wilden toch niet al te veel afstand doen van de luxe en comfort die ze in hun Engelse landhuis hadden…

Diezelfde luxe in combinatie met een vleugje avontuur bieden wij u in onze safaritenten. De ingerichte tenten zijn gemaakt van onverwoestbaar canvasdoek met een stalen frame, een isolerend dubbel dak met luifel, een houten vloer met veranda. De safaritenten, ook wel lodge tenten genoemd, zijn compleet ingericht zodat uw vakantie niet meer een halve verhuizing is.

We hebben naar kleinschalige locaties en rustieke campings gezocht die iets aparts hebben en een uitstekende service aanbieden. Bijzondere plekken zoals gelegen in een wijngaard, bij een kasteel, aan een meer of bij een authentieke boerderij. De faciliteiten zijn divers en verschillen per locatie, denk hierbij aan een zwembad met apart kinderbad, een restaurantje, een speeltuin en ruime plekken met stroom en voldoende privacy.

Keuken

In de tent staat een eenvoudige maar compleet ingerichte keuken met 4-pits gasfornuis en een koelkast met vriesvak. Bestek, pannen, thermoskan, waterkoker, koffiezetapparaat, glazen en bekers: het is allemaal aanwezig. In de safaritent is uiteraard ook vaste verlichting en stroom aanwezig.

Keuken safaritent
Keuken in de safaritent met badkamer
Keuken safaritent met badkamer
Keuken en living safaritent met badkamer
kinderen

Een gezonde nachtrust

Bij Safaritenten.nl slaapt u in een heerlijk tweepersoons boxspring met dekbed en staat er voor de kinderen een stapelbed klaar, beiden voorzien van een klamboe. Ook is het mogelijk een extra koepeltentje te bespreken voor de kinderen zodat zij hun eigen slaaptentje hebben. Voor kleine kinderen kunnen we aparte faciliteiten regelen zoals een campingbedje en een kinderstoel.

Slapen, eten, genieten. Wilt u nog meer?

Voor de dagbesteding hebben we in de tent een map klaarliggen met informatie uit de regio: wandeltochten, fietsroutes, lokale markten en suggesties voor uitstapjes in de omgeving. Als de avond valt kunt u nog lekker even nagenieten van de dag met een glas wijn op de veranda. Of u zet de tafel buiten en speelt nog een spelletje met de kinderen. Genieten van de natuur en het landschap, de dorpjes in de omgeving, geniet van alle momenten. U hoeft zelf alleen uw kleding en handdoeken mee te nemen. Uw comfortabele bed is opgemaakt als u aankomt en in het welkomstpakket vindt u alvast wat lekkers.

Bij Safaritenten.nl kan het allemaal.

Geniet !

coffee